Hodnocení firmy PPL CZ

*
*
*
*
*
588 hodnocení
obklad.mleziva
21.4.2018
*
*
*
*
*

Naprosto nespolehlivá firma!!! Co sní udělali za pár let je unikát. Drahá a nesolventní. Má podchycený firmy a spoléhá že jí budou dávat zakázky. Lidi to snesou!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
luckah1
21.4.2018
*
*
*
*
*

Celý den byla doma, zásilka mi měla být doručována mezi 8 - 10 hodinou, nikdy u nás nezazvonil a poté mi přišel e-mail, že jsem nebyla zastižena. Po telefonickém kontaktu se zákaznickou linkou, mi bylo sděleno, že sem řidič nejel z důvodu, že na mě neměl telefonní kontakt, když jsem řekla zaměstnankyni na telefonu, že telefon nepotřebuje, celý den jsem doma - tak k čemu by potřeboval telefon. Tak hned otočila, že tam řidič s balíkem byl ale já mu neotevřela. Dále jsem chtěla sdělit své tel. číslo, a že požaduji, aby mi zásilky ten den ještě doručili - na to bylo sděleno, že mám smůlu, že kvůli mě se nikdo vracet nebude. Opravdu seriózní firma, která skvěle doručuje. No jo je sobota, tak se řidiči nechce pracovat a odnáší to zákazníci. S pozdravem Lucie Horáková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Alena
20.4.2018
*
*
*
*
*

Již po druhé za krátkou dobu mám špatnou zkušnost s PPL službami. Minule mi balík snad ztratili a nikdo mi něbyl schopný říct ani po 10 hovoru, kde se nachází a kdy mi bude doručen. Snad po více jak 14 dnech od převzetí od dodavatele se balík našel a byl doručen zničený (zničená krabice i tonerym které byly převážené - reklamace neuznána). Dnes mi měla být opět doručována zasílka a když i odpoledne nebyla, zkusila jsem zavolat, ale znovu mi nikdo nedokážal říct, kde balík je. Dvakrát mi řekli, že mám počkat, že se ozvou, když se po hodině nikdo neozval, volala jsem znovu a to mi řekl, že je balík u řidiče, na kterého mi tedy po 10 min čekání předali kontakt, po rohovoru s řidičem jsem opět nic nevěděla jelilkož ten mi řekl, že už jede domů a že všechny balíky co měl rozvezl. Když už jsem na PPL volala po 4 s tím, že si ze mě asi dělají srandu tak mi tedy řekli, že to přivezou až po víkendu. Jsem tedy zvědavá na pondělí ://// S PPL jsem do minulého roku neměla nikdy problémy, nevím co se u nich děje...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
atarista
20.4.2018
*
*
*
*
*

Katastrofa! Absolutně žádná zpráva o době doručení, ani sms ani volání , od rána jsem byl doma a po poledni odjel koupit součástku do stroje. V tom mi volá dodavatel, že má pro mne zásilku u mne doma. Řekl jsem mu, že do 10 minut jsem tam, ale sdělil mi, že bude na výdejním místě, které je od mého bydliště asi 300-400 metrů. Během 10 minut jsem tam byl, ale nic o tom nevěděli. Přejel jsem domů a tam nikdo, tak jsem se zase vrátil k výdejnímu místu a následovně se uráčil přijet řidič PPL. Když jsem mu řekl, že si asi ze mně dělá srandu, řekl, že když čekám zásilku, tak mám být doma. Upozornil jsem ho, že mi měla být sdělena přibližná doba dodání, ale žádnou informaci jsem nedostal, na to mi řekl, že mi ji teda předat nemusí. To už se mi zvedl adrenalin a řekl jsem mu něco od plic. Reklamaci ani stížnost podat nemám jak, protože mi nebylo zasláno číslo zásilky ani smskou, ani emailem a telefonický rozhovor jsem měl jen s tím .....píp. Je to nervydrásající, jak s tím nejde nic udělat. PPL už nikdy! Rada: pokud nechcete přijít o nervy, nezvedejte 420 725859144

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
rado
19.4.2018
*
*
*
*
*

Mám prodejnu a využívám PPL Byl jsem skoro vždy spokojen ale co se děje poslední 3 měsíce je prostě hnus. Objednal jsem svoz v úterý nikdo nepřijel, opakovaně jsem urgoval ve středu nikdo nepřijel, urgoval jsem ve čtvrtek nikdo nepřijel. Podobné to bylo i tento týden. Prostě to mají těžce v (_:_) !! Místo aby něco dělali jen se vymlouvají, slibují pak se 20x omlouvají. Ale že zákazník čeká na balíky májí v paži a to těžce. Pokud někdo hledá dopravce tak rozhodně ne PPL

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
majo229
19.4.2018
*
*
*
*
*

No dnes mi prisiel balik kde hlavna prepravna spolocnost bola PPL s dorucenim nebol problem 24 h no ked mi prisiel zistil som ze si zdvihli sumu nie o par centov ale o 13 EURRRR!!!!!!!! nehovorim otom ze som mal platit 6 eur kuriera plus si nadhodili 13 eur najprv mi aj volali z danej stranky ze kurz sa moze zmenit a moze to byt drahsie o 20 centov tak som to neriesil a nakoniec ze 13 !!!!!! a to este na baliku bola uplne ina suma v CZa ina v EUR a uz uplne ina na fakture ktora mi prisla mailom. Zhrnutie PPL odpad odpadov a je mi luto ze ta stranka ma s tymito zmluvu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
11.4.2018
*
*
*
*
*

Dnes mi měli doručit balik mezi 8 až 18 hod ani po 18 nedojel neozvali se co stim je proč nebyla zasilka doručena a nikdo mě nekontaktoval. A pak se dovím že mě nezastihl doma a že po domluvě doruči balik zitra ja jsem celí den doma marodim a on mě nezastihl doma lhář pan řidič Samec Jindřichuv hradec. Prikladam foto

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne6
Mirdadr8
6.4.2018
*
*
*
*
*

Katastrofa hlavně p.olah řidič s prominutím magor tel číslo na něj 606062447 debil ktery mi nechal balík jinde a sprostě mi poslal sms že si ho tam mám vyzvednout pol nikdy ne katastrofa

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne6
6.4.2018
*
*
*
*
*

Čekal jsem na zásilku 10 dní pořád jsem volalal na ppl a vždy mi řekly že zítra to přivezou a nakonec zásilku poslaly zpátky. Hrozná firma nikdy více přes PPL

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne7
akskik13
29.3.2018
*
*
*
*
*

Bohužel řidič dodal balíček do zásilkovny a ne na místo určení . Jsem těžce nemocná a musela jsem jít několik kilometrů pěšky , dále nabízejí iBody a řidič má pořád nějaké výmluvy , aby body nemusel zákazníkovi dát , otřesná služba!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne7
Přidat hodnocení
  • K Borovému 99
  • Říčany - Jažlovice
  • 251 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0020:00
  • Út 10:0020:00
  • St 10:0020:00
  • Čt 10:0020:00
  • 10:0020:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce