Hodnocení firmy PPL CZ s.r.o.

*
*
*
*
*
159 hodnocení
karel
20.5.2016
*
*
*
*
*

Balíček jsem vysledoval na základě čísla od odesílatele z Německa. Na trackingu PPL se psalo, že kvůli neúplné nebo chybné adrese nemohl být doručen, stejně to popisovala i operátorka. Když se mi ho nakonec podařilo získat, místo patrně již plánovaného odeslání zpět, byla na něm samozřejmě bezchybná adresa v plném znění.

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
petkaneumannova
20.5.2016
*
*
*
*
*

KATASTROFA UZ NIKDY VICE PPL

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
Pavel
20.5.2016
*
*
*
*
*

Jak již tady někteří píší, tak bych taky za sebe dal mínus pět hvězdiček. Balík dorazil otevřený, zboží poškozeno, na reklamacích telefony raději neberou. Ohledně vyřizování jsem již asi pětkrát uváděl jiný telefon, než ten co byl na balíku, ale nějak jim to tam nefunguje, protože stále volají na číslo z balíku. Kdybych měl možnost si to nechat poslat přes někoho jiného, tak bych to stoprocentně udělal, ale bohužel nebylo na výběr. Společnosti PPL už se budu raději vyhybat, protože toto už fakt znovu zažít nechci.

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
mypreciousss
10.5.2016
*
*
*
*
*

Celý den čekám na balík a najednou mi přijde e-mail, že se zásilku nepodařilo doručit?! Volám na infolinku a tam mi slečna tvrdí, že se mi řidič snažil dovolat, bohužel už nedokázala odpovědět na otázku, kde vzal moje číslo, když v objednávce uvedeno nebylo a ani mi nepřišla žádná sms, o nepřijatém hovoru nemluvě (kam také, když číslo na mě neměli). Balíček potřebuji a nedokážou ani zajistit, aby dorazil v určitou hodinu, protože se mi zase zítra nechce celý den sedět doma a čekat jestli se někdo uráčí zazvonit!!!

Užitečné? ano3 ne0
Nahlásit zneužití
redberets.mac
9.5.2016
*
*
*
*
*

Jiz druhy den (rozumej patek a nasledne pondeli), co nebyla posadka schopna zvednout zadek z vozu a zazvonit na zvonek...a po oba dny byla kontaktni osoba na adrese. Tak nevim, na infu mi sdelili, ze se nemohli dovolat...je to telefonni spolecnost ci zasilkova sluzba? Uzasna alternativa je vyzvednuti na depu na druhe strane mesta, palec nahoru tomuto podniku. V mych ocich jsou jeste horsi sluzba nez klasicka ceska posta.

Užitečné? ano2 ne0
Nahlásit zneužití
petra.kuresova
28.4.2016
*
*
*
*
*

Taky mám výbornou zkušenost. Připlatila jsem si zboží, aby mi přišlo do 24 hod. Včera mi od PPL přišel mail že mi dnes mezi 8 a 18 hodinou doručí balík (Mimochodem úžasný časový úsek na to, aby člověk seděl doma a čekal - no nic čekala jsem neboť jsem zboží potřebovala.) Bohužel jsem se nedočkala!!!! A vysvětlení na infolince? Mail je generován automaticky za to oni nemůžou! A proč nepřišel? Asi prý někam zapadl protože má jen půl kila. A pokud se teda dohledá tak mi snad přijde zítra. Vážně je tato společnost k smíchu!!!! Hvězdičku bohužel dat musím jinak nejde komentář odeslat.

Užitečné? ano1 ne0
Nahlásit zneužití
VK
27.4.2016
*
*
*
*
*

Zásilka byla doručena na nesprávnou adresu a nebyla sjednaná náprava. Tak nevím proč si platím zásilkovou službu, když si to musím jít vyzvednout někam úplně jinam. Příště radši zvolím osobní odběr a PPL se vyhnu.

Užitečné? ano2 ne0
Nahlásit zneužití
luci.zimova
22.4.2016
*
*
*
*
*

Už nikdy víc přepravní služba PPL.Ve středu mi balík poškodili,firma mi odeslala balík nový a měl dorazit dnes mezi 10-12.hod.Když kurýr opět nevolal,tak jsem mu já zavolala asi ve 14,30.Odpověď byla ,že už tam byla a že mi "údajně" volal atd.,atd.,kecy, kecy, kecy.Takže dnes opět nic .A když jsem volala na zákaznickou linku,tak mi paní řekla,že oni budou tak laskaví,že mi to doručí v sobotu.Za mě hodnocení mínus 5 hvězd.Je to hodnocení hlavně PPL pro Prahu 10. Lucie Z.

Užitečné? ano2 ne0
Nahlásit zneužití
ivana.jancova
22.4.2016
*
*
*
*
*

Něco strašného. Přes ppl už nikdy nic! Momentálně mi někde jezdí balík, ale není možné se s řidičem domluvit. Asi potřetí si nechávám zaslat balík přes ppl a určitě naposledy!

Užitečné? ano2 ne0
Nahlásit zneužití
luxurynka
20.4.2016
*
*
*
*
*

Aprilove pocasi me nestve...stve me,ze kdyz mate na strankach moznost prehodit si termin doruceni,tak to tam je zrejme jen tak ze srandy..Udelala jsem to hned jeste vecer a presto rano zmeskany hovor od ridice,a sms s cislem na nej...tak mu volam,ze jsem cely den v Praze a ze jsem si na netu nastavovala den doruceni az 20.4. a on ze je z Brna a ze jste mi poslali cislo na brnenskeho ridice misto jihlavskeho,protoze se jmenuje stejne...volam tedy tomu,co mi volal rano,a on ze mi to necha nekde na depu,i kdyz ja absolutne nevedela,kde to depo je...ne ze by mi to mohl dovezt druhy den,kdyz je to vase chyba,ze mate zmenu doruceni jen tak pro srandu...No pristup strasny...

Užitečné? ano1 ne0
Nahlásit zneužití
Přidat hodnocení
  • K Borovému 99
  • Říčany - Jažlovice
  • 251 01
  • mapa

Kontaktní osoby