Hodnocení firmy PPL CZ

*
*
*
*
*
353 hodnocení
xmarty
25.7.2017
*
*
*
*
*

Zadna zprava predem, pouze telefonat "za pet minut jsem u vas". Bohuzel tento rok opakovane. Usetrili korunu za sms, ale ztratili pravidelneho zakaznika. Takhle ppl brzi skonci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
25.7.2017
*
*
*
*
*

Čekám na balíki už šestý den. Firma nedoručuje, nekomunikuje, naprostá tragedie. Banda arogantních diletantů. Zvilte jinou firmu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Elizabeth
25.7.2017
*
*
*
*
*

To, co predvadi, je totalni peklo! Cekate cele pondeli doma na balik, ktery oni maji u sebe uz od ctvrtka... a jen odpoledne napisou, ze pokus o doruceni nebyl uspesny - aniz by se pokusili balik dorucit nebo aspon zavolat... Pak mi tvrdi, ze daji urgent na doruceni v druhy den rano... je po 14. hodine a balik nikde. PPL je uz na stejne urovni jako CP.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ologna
21.7.2017
*
*
*
*
*

Musím se přidat k nespokojeným zákazníkům. Čekala jsem lepší službu než u pošty. Dnes mně měla být doručena zásilka. Nic. Kdyby aspoň omluva přišla, nemáme řidiče, jsou dovolené, omlouváme se, náhradní termín tehdy a tehdy. Vůbec nic. Tato firma má certifikát kvality? Za co?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
m.simecek
21.7.2017
*
*
*
*
*

Neprosto nefunkční společnost. Zásilku nebyli schopni ani po 4 dnech doručit, stále leží někde u nich na depu. Na e-maily zásadne nereagují. Měl jsem naivní představu, že nic horšího, než Česká pošta není, ale zpletl jsem se. PPL = ODPAD , NIKOMU NEDOPORUČUJi !!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
m.simecek
21.7.2017
*
*
*
*
*

Neprosto nefunkční společnost. Zásilku nebyli schopni ani po 4 dnech doručit, stále leží někde u nich na depu. Na e-maily zásadne nereagují. Měl jsem naivní představu, že nic horšího, než Česká pošta není, ale zpletl jsem se. PPL = ODPAD , NIKOMU NEDOPORUČUJi !!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
21.7.2017
*
*
*
*
*

Velmi špatné jednání. Firma se neskutečně zhoršila. Rozhodně doporučuji objednávat jinde né u nich. Děs

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jirina
20.7.2017
*
*
*
*
*

Služba PPL pro mě ztratila význam. Objednávala jsem si přes ni, protože zboží dováželi buď domů, nebo do zaměstnání. Domů jsem si objednávala hlavně těžké věci a do práce, protože mám male děti a extrémně málo času. To už v podstatě nedělá. Domů mi nabízí čas od 9 - 11, kdy jsem v práci, a do práce mi zboží nezaveze, protože má výdejní místa. Poslední rozhovor s řidičem PPL: Řidič: Budu u vás v 10 00. Já: Od 9 – 10 mě zastihnete v práci. Řidič: Dám Vám to tedy na výdejní místo. Nedozvěděla jsem se ani na jaké a jen položil telefon.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petisek199
19.7.2017
*
*
*
*
*

Nehoraznost!!! Takle vytocena jsem dlouho nebyla.co si vubec myslite? Jak muze firma jako vy vubec existovat? Cekam na balik ktery je uz zaplaceny uz tyden a mel byt doruceny do 2 dnu. Kdyz volam po 5 za den kde se nachazi dozvim se ze na rozvozovem depu. Uz 2 den po sobe. Uznikdy vic ppl.!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
18.7.2017
*
*
*
*
*

Firma PPL mě poslední dobou doslova šokuje. Řidič ráno napíše smsku, kdy balík doručí, dnes například mi přišla smska, že balíček doručí mezi 16-18 hodinou...v 19 hodin stále nic a to jsem si vzala 2 hodiny volna z práce, abych balík převzala. Ne každý si může do práce nechat posílat balíky. Když se dovolám řidiči, je neochotný, místo pozdravu je v telefonu slyšet "...noooo" a místo omluvy nebo smsky, že nestíhá mi sdělí, že mu chybí v rozvozu 20 balíků a že to nestihne a že mám čekat druhý den...to si mám brát opět dovolenou, pár hodin nebo celý den? Co když to zase nestihne...na cetrále jsou bezradné, vím, že za to nemohou a tak si člověk vylije vztek na nich. I.A.Chomutov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • K Borovému 99
  • Říčany - Jažlovice
  • 251 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0020:00
  • Út 10:0020:00
  • St 10:0020:00
  • Čt 10:0020:00
  • 10:0020:00
  • Máme právě otevřeno