Hodnocení firmy PPL CZ

*
*
*
*
*
254 hodnocení
Denisa
21.1.2017
*
*
*
*
*

Balík doručován na třikrát - předtím vždy email s tím, že jsem nebyla doma, i když jsem doma na balík čekala. Po hovoru s telefonistkou prý ani řidiči na místě nebyli, jen odeslali informace o neúspěšném doručení. Potřetí doručen balík jiného adresáta. Můj správný mi dodali až po několikáté urgenci, kdy už jsem opravdu musela zvolit nepříjemný tón jednání. Navíc velmi zvláštní telefonický kontakt s poslední doručovatelkou. Po zvednutí telefonu mi řekla jen "pojďte dolů, jsem tu s balíkem" (jen doplňuji, že přijela tři hodiny před stanoveným časem). Když jsem se nad tímto stylem hovoru pozastavila, položila mi telefon. Opět stejná výmluva - prý jí "blbne" mobil. Za mě určitě nejhorší zkušenosti s doručováním - ve srovnání s ostatními službami.

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
nikolvesela97
20.1.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, dnes další špatná zkušenost s PPL. Balík mi doručují už 3 den! Na zákaznické lince ze mě dělají uplného pitomce. Prý jim vypadává signál na mobilu, a proto se řídič neozval i přesto, že já jsem mu volala po 13h. (Doba doručení v sms 11.-13.00) Odmítli mi dát číslo na vedoucího! Nemáte někdo? Děkuji Veselá

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
tacklebary
19.1.2017
*
*
*
*
*

Nevím jak tuto přepravní společnost okomentovat slušně. Větší bandu neschponých lidí jsem snad neviděl. 8 dní nám zadržovali zásilku na depu v Karlových Varech. Každý den jsme volali na infolinku a prosili je, aby nám zásilku následující den doručili. Další den se nikdo neozval a tak to šlo pořád dokola. 8. den nám zásilku konečně asi chtěli doručit, ale řidič prý nenašel adresu, tak se otočil a jel pryč a když jsem mu volal, tak už mi řekl, že se vracet nebude a že mi to doveze druhý den ( dnes ). Měl tu být v 9 hodin. V půl desáté jsem mu volal kde je a prý zrovna vyjíždí z depa a že tady bude za 3/4 hodiny. Je skoro 11 a stále tu nikdo nebyl a nikdo nevolá. Mám toho plný zuby. PPL NEDOPORUČUJI!!!!!!

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
filip
17.1.2017
*
*
*
*
*

PPL neumí doručit včas žádnou zásilku!!!

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
hodnoceni
17.1.2017
*
*
*
*
*

Zlata posta, ppl nedorucila balik, ikdyz v dobe kdy mela byt zasilka dorucena sem prokazatelne doma byl... Nezaslana zadna sms, ani nevolali proste nic. A ke vsemu tvrzeni, ze sem zasilku odmitl prevzit.. Neuveritelna spolecnost!!!! Alespon by mohli informovat, ze vubec neco dorucuji. Nic zadna komunikace!!!

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
lapkaradomil
14.1.2017
*
*
*
*
*

Musím se přidat k hodnocení PPL Liberec.Naprostá katastrofa! Kontroluje vůbec někdo spokojenost zákazníků? Dne 13.12.2017 jsem dostal od řidiče PPL Liberec SMS o doručení balíčku od 10-12 hod s tím jestli se doručení nehodí,mám volat.V 11.45 h jsem šel přiložit do kotelny(není signál) v 11.56 h jsem zjistil ,že mám zmeškaný hovor od řidiče-okamžitě jsem mu volal a ptal se kde je,řekl ,že Dolní Chřibská (2 km) že volal a vracet se nebude! Přitom stál někde na hlavní a u nás nebyl,protože manželka koukala u okna.Zavolal jsem dispečink, kde mě ujistily ,že vše zjistí a zavolají. Po hodině mě bylo řečeno,že řidič jede už jinou cestou,ale balíček doručí sobotním rozvozem.Celý den jsme čekali a nic! Co dál dodat na tak sprosté jednání jak od řidiče, tak dispečinku. Lapka

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
Andrea Malíková
14.1.2017
*
*
*
*
*

Velmi špatná zkušenost při pokusu o domluvu na čase(volala jsem hned obratem zpet ridici) doručení, řidič z mělnického depa mi řekl, že můj balík nebude přeskakovat a položil mi telefon. Následovalo jen to to, že lhali odesílateli, že jsem odmítla doručení, kterého jsem já sama kontaktovala aby mi pomohl s doručením.NEDOPORUCUJI!

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
fotofrank
13.1.2017
*
*
*
*
*

Z 5ti zásilek doručena poze jedna i když jsem byl prokazatelně doma. Jedna byla bez doručení a oznámení vrácena zpět do Německa. Nyní mám platit němcům další poštovné. Vše mohu věrohodně dolložit. Miroslav FRANK Vyžlovská 42 PRAHA 10-STRAŠNICE Tel. 602310625 Email:fotofrank@centrum.cz

Užitečné? ano1 ne0
Nahlásit zneužití
cermpetr
13.1.2017
*
*
*
*
*

Ano, katastrofa, již nikdy PPL.

Užitečné? ano1 ne0
Nahlásit zneužití
tkony
12.1.2017
*
*
*
*
*

Naprosto nefungující logistika. A to se ještě chlubí, že jsou partnerem DHL Německo. Ti by se měli poohlédnout po jiném partnerovi. Přeprava s DHL trvala po Německu 1 den a to ještě "nepracovní", PPL ji převzalo v pondělí a dodnes ji nedoručili (čtvrtek). Samé výmluvy a nepravdivé komentáře na trackingovím webu. Doporučuji všem se vyhnout PPL velkým obloukem. Při budoucích nákupech na internetu (v eshopech) žádejte jiného přepravce, jenom NEEEE PPL

Užitečné? ano1 ne0
Nahlásit zneužití
Přidat hodnocení
  • K Borovému 99
  • Říčany - Jažlovice
  • 251 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0020:00
  • Út 10:0020:00
  • St 10:0020:00
  • Čt 10:0020:00
  • 10:0020:00
  • Máme právě otevřeno