Hodnocení firmy PPL CZ

*
*
*
*
*
387 hodnocení
zdenka221
20.9.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den.No s Vaši službou doručování zásilek jsem byla spokojena až do včera kdy mi pan Horák měl doručit zásilku mezi 14-16 hodinou.Když jsem mu včera v 15:28 hodin volala a slušně se zeptala v kolik hodin asi tak bude se zásilkou na adrese doručení s tim že jdu v 15:45 na svoz do prace tak mi odpověděl že je v podstatě jen 2,5 km odeme ale ze tedy musi jet jinam ze musím počkat a ze prý mi to necha v Budyni v nějaké hospodě a že prý si to tam mužů vyzvednout!!!??To jsem absolutně nepochopila a řekla jsem mu slušně že to se přece nedělá nechávat někde v hospodě zásilku kterou má doručit a ať mi to přiveze tak řekl že mi to teda přiveze!!!!A ještě přijel až v 16:30 !!!!SICE NEVÍM ODKAD Z JAKÉHO SIDLA PPL VYJELO ALE STEJNE SEM NEPOCHOPILA ZE MI CHTĚL ZÁSILKU NECHAT V HOSPODĚ 😠😡

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zdenka221
20.9.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den.No s Vaši službou doručování zásilek jsem byla spokojena až do včera kdy mi pan Horák měl doručit zásilku mezi 14-16 hodinou.Když jsem mu včera v 15:28 hodin volala a slušně se zeptala v kolik hodin asi tak bude se zásilkou na adrese doručení s tim že jdu v 15:45 na svoz do prace tak mi odpověděl že je v podstatě jen 2,5 km odeme ale ze tedy musi jet jinam ze musím počkat a ze prý mi to necha v Budyni v nějaké hospodě a že prý si to tam mužů vyzvednout!!!??To jsem absolutně nepochopila a řekla jsem mu slušně že to se přece nedělá nechávat někde v hospodě zásilku kterou má doručit a ať mi to přiveze tak řekl že mi to teda přiveze!!!!A ještě přijel až v 16:30 !!!!SICE NEVÍM ODKAD Z JAKÉHO SIDLA PPL VYJELO ALE STEJNE SEM NEPOCHOPILA ZE MI CHTĚL ZÁSILKU NECHAT V HOSPODĚ 😠😡

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
JC
18.9.2017
*
*
*
*
*

Jen opravdu velka skoda, ze u toho hodnoceni nejde dat jeste mensi hodnota, protoze bych to velice rad udelal. Pri dorucovani zasilky na PPL Parcel Shop mi byla zasilka dorucena na spatnou adresu (nastesti aspon v ramci casti Prahy 8), takze jsem to neresil a zasilky si sel vyzvednout. Moji vekou chybou, bylo, ze jsem zasilky objednal na jine jmeno, s tim mi zasilka nebyla vydana, cemuz rozumim, PPL ma urcite pravidla a majitel v PPL Parcel shopu je nechce porusovat (i pres email s objednavkou, smskou od PPL, atd.). Po telefonicke domluve a emailove komunikaci se spolecnosti PPL jsem zaridil presunuti zasilky do novou adresu. Druhy den na webu (velmi zastaralem a neaktualnim) byla informace, ze zasilka je na nove adrese. Nebylo tomu tak, stejne i nasledujici den, a proto jsem zavolal na linku PPL, abych zjistil vice informace. Bylo mi receno, ze jsem si zasilku nevyzvedl a tak byla automaticky zaslana odesilateli zpet. Reakce operatorky na telefonu, zkusime zasilku zastihnout na depu a zajistit opetovne zaslani a dame Vam vedet jeste ten den se zmenilo, neozveme se Vam. Nasledujici tyden, po opetovnem telefonatu na linku PPL mi bylo receno, ze zasilka je na ceste k odesilateli a at si s nim zaridim opetovne zaslani, ze tohle uz je muj problem. Za me tuto spolecnost rozhodne nedoporucuji a v pripade vyberu nakupu na eshopu se ji budu snazit vyhnout obloukem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
filipspatenka
16.9.2017
*
*
*
*
*

PPL měla během dne zavolat ohledně hodiny dodání zásilky - žádný hovor se neuskutečnil, žádná zásilka nepřišla.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
rebekakucer
16.9.2017
*
*
*
*
*

Že jste špičkou v přepravě balíků? Ani náhodou. Jste nejvíc nespolehliví dopravci balíčků, s jakými se setkávám. Jezdíte si jak chcete a když se Vám to nehodí, tak prostě balík hodíte na výdejnu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
hamil
9.9.2017
*
*
*
*
*

Ráno mi přišla od řidiče sms, že mně mezi 11. a 13. bude doručovat zásilku. Čekal jsem pozorně, ale nikdo nepřijel. Ve sledování zásilky bylo uvedeno, že je zásilka uložena na depu z důvodu sjednání jiného termínu doručení. Já jsem si však žádný jiný termín nesjednával. PPL byla ještě navíc tak sprostá, že mně později odpoledne poslala e-mail, že popkus o doručení učinili, ale že jsem nebyl zastižen. Samá lež a podvod, tak jako Česká pošta. A nebylo to poprvé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
frida40
8.9.2017
*
*
*
*
*

Nevim proc vetsina lidi malo hodnoti ppl je to nejlepsi rozvazkova sluzba cr.Davam 5 hvezdicekza nejlepsi a nejryclejsi firma.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne4
monika.lemosova
5.9.2017
*
*
*
*
*

Absolutní katastrofa a nejhorší přepravní firma, kterou jsem kdy zažila. Řidič je vždy absolutně neochotný k jakékoliv změně času. Když jsem posledně řidiče slušně požádala, zda by balík mohl doručit až kolem osmé, tak mi drze odpověděl - co si jako myslím, že v osm hodin nebude nikde jezdit, že už chce být doma! Posledně mě jsem marně čekala na balík celé tři dny, první den jsem nakonec zjistila, že balík vůbec nebyl naložen, pak mi slečna na dispečinku (zřejmě velmi informovaná) slíbila dodání v sobotu, samozřejmě to nedovezli, protože v sobotu vůbec nedoručují. Nakonec to měli dodat třetí den, mezi 12 a 14h, pak přišla sms, že z důvodů technické poruchy vozidla to bude se zpožděním 2 hodin a nakonec mi poslali zprávu, že balík si mám vyzvednout v depu…ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne3
honzahanes
29.8.2017
*
*
*
*
*

Již druhy den čekám na doručení zásilky a zásilka nikde. Ráno mi přijde čílso na řidiče a přibližný čas doručení. Řidič nebere telefon, ve stanoveném čase nepřijede a když volám na dispečink, tak mi řeknou, že jsem si zásilku nepřevzal!! Toto se mi stalo již podruhé za půl roku. Pokud budete mít možnost zvolit jinou přepravní službu, neberte PPL.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
28.8.2017
*
*
*
*
*

Nevím, proč si všichni zatěžují. PPL je nejlepší logistická firma, vždy doručí včas a ještě s úsměvem. Nikdy jsem s nimi neměla problém

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne10
Přidat hodnocení
  • K Borovému 99
  • Říčany - Jažlovice
  • 251 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0020:00
  • Út 10:0020:00
  • St 10:0020:00
  • Čt 10:0020:00
  • 10:0020:00
  • Máme právě otevřeno