Hodnocení firmy PPL CZ

*
*
*
*
*
176 hodnocení
luqueone
27.7.2016
*
*
*
*
*

Nechal jsem si zaslat větší zásilku, platba proběhla předem, hodnota asi 25tisíc. Nejen, že odesílatel s nimi domlouval termín doručení až v době mé dovolené abych bez problémů převzal, termín samozřejmě nedodrželi. Tak prostě zásilku doručili aniž by mi před příjezdem zavolali a mohl bych to pořešit. Takže přijeli, vyložili zboži a nechali zásilku před domem na ulici! Zásilku v hodnotě 25 nechali ležět na ulici! Nebýt pohotové reakce mého 70letého souseda, který mi okamžitě volal když to viděl, tak by tam zboží asi leželo celý den a co by se s ním dělo radši nechci vědět. Po reklamaci mi bylo sděleno, že se mi řidič pokoušel dovolat - nevím kam volal, asi z otevřeného okna auta, protože žádný zmeškaný hovor jsem neměl.

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
Jane.kopecka95
26.7.2016
*
*
*
*
*

Přišel mi email s informacemi kde budou dorucovat balík.. Tam bylo spatne PSČ tak jsem hned volala na uvedené číslo, ze se někde stala chyba. Paní mě ujistila, že chybu opravila a následující pracovni den mi budou balík dorucovat. Když mi ale další den volal zase někdo jiny tak mi chce balík zase dorucovat na špatne PSČ.. Takže odloženo.. Ano, člověk děla chyby, ale proto jsem je na to upozornila. Priste ceska pošta. Nebudu někomu platit takové peníze za neschopnost.

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
p.18
22.7.2016
*
*
*
*
*

Banda amatérů, podobný přístup a jednání sem ještě nezažil, nevěřil sem že to někdy řeknu, ale zlatá Česká pošta..

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
nakitka
19.7.2016
*
*
*
*
*

mojí zásilku naložej na špatné auto, nikomu to neni divné že jim ke konci šichty zbyl balík a ani se mi neobtěžujou zavolat! To byla poslední spolupráce s váma a svojim známím určitě doporučovat nebudu! Mám na práci spousty jiných věcí než čekat a pak se pídit po vaší neschopnosti. Jo a při zavolani mi pani sdělila že zasilak byla na špatnym autě a že dnes už mi ji nema kdo doručit a že to dá na zítra.. No to jsem na ně zvědavá.

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
Tomas
15.7.2016
*
*
*
*
*

hruza ... nekolikrat odlozene doruceni, delaji z lidi osly

Užitečné? ano1 ne1
Nahlásit zneužití
Petra Sázelová
15.7.2016
*
*
*
*
*

Dnes jsem od PPL obdržela balíček a naprostá spokojenost! Super řidič, ochotný!!! Naprostá spokojenost!!!

Užitečné? ano4 ne0
Nahlásit zneužití
Hana
14.7.2016
*
*
*
*
*

Nejhorší přepravní společnost. Už jsem toho za ta léta tolerovala dost a dnes to byla poslední kapka. Nehodlám za takovou službu platit. Ostatní přepravní společnosti jsou super. Zboží mi chodí od různých přepravců denně. Ale odmítám kupovat zboží tam, kde je doprava přes PPL :-(

Užitečné? ano1 ne0
Nahlásit zneužití
veriza
12.7.2016
*
*
*
*
*

mám tu stejnou zkušenost jako spousta z vás tu.klasicky balik bude doručovan mezi 9-11hod a před doručenim se Vám řidič ozve .....NIKDO se neozval a balik nedoručil.takžé mi přišel email že balíķ bude vrácen odesílateli.za mě Nedoporučuji!!!

Užitečné? ano2 ne0
Nahlásit zneužití
Pavel
9.7.2016
*
*
*
*
*

S doručování od PPL mám ty nejlepší zkušenosti už nejméně pět let. Pokud je to možné, volím u dodání zboží PPL. Služby využívám Zhruba 2x do měsíce. Oceňuji dobrou informovanost o průběhu přepravy a především dodržení doby doručení, včetně vyzvání těsně před předáním (p. Kocourek). Mimo to jde také o slušné vystupování, časovou spolehlivost, rychlost a jistotu. To nemá žádná jiná doručovací služba. A dělají to lidé. Ostatní hodnotit nebudu, protože ve srovnání s PPL nemají šanci.

Užitečné? ano4 ne1
Nahlásit zneužití
Vlada
7.7.2016
*
*
*
*
*

Nic dobrého zlata česká pošta

Užitečné? ano1 ne0
Nahlásit zneužití
Přidat hodnocení
  • K Borovému 99
  • Říčany - Jažlovice
  • 251 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 10:0020:00
  • Út 10:0020:00
  • St 10:0020:00
  • Čt 10:0020:00
  • 10:0020:00
  • Máme právě otevřeno