Hodnocení firmy PPL CZ

*
*
*
*
*
264 hodnocení
Sophie
23.2.2017
*
*
*
*
*

Nespolehlivý, hrůza ...

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
marek.nedokulil
23.2.2017
*
*
*
*
*

Jen ty nejhorší zkušenosti. Lžou že adresát nebyl zastižen přitom se ani neobtěžují zavolat. A to jsem se ráno s řidičem domlouval že zavolá jak bude na mstě, že na něj budu čekat.

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
Jana.cmelikov
22.2.2017
*
*
*
*
*

Nespolehlivý ještě k tomu lžou přijde email že nebyl dostižen neobtezuji se volat hrůza nedoporučuji

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
peky.lena
16.2.2017
*
*
*
*
*

Firmu PPL nedoporučuji. Nikdy nemají čas odpoledne. Po 14 hodině už mi nikdo balík nedoručí. Lenka

Užitečné? ano2 ne0
Nahlásit zneužití
glazurka
15.2.2017
*
*
*
*
*

Jsem velmi nespokojená. Po domluvě, že řidič přijede do určité hodiny, samozřejmě nepřijel a ani se neobtěžoval zavolat. Poté, co jsem mu volala sama, mi řekl, že nemá můj balík a že má "zmatek v papírech". Nedoporučuji.

Užitečné? ano1 ne0
Nahlásit zneužití
baloun.fra
15.2.2017
*
*
*
*
*

Jen ty nejhorší zkušenosti. Spolupracoval jsem s PPL denně 20 let a musím říct,že 90% balíků chodilo poškozených,řidiči pořád neskutečně pospíchali a na stížnosti mi vedení PPL ¨nikdy nereagovalo. Všechny ostatní přepravci jsou kvalitnější než PPL....

Užitečné? ano1 ne0
Nahlásit zneužití
Donau Fortel
8.2.2017
*
*
*
*
*

Hrůza, hrůza , hrůza! Radši si pro balík dojedte na kole než přes PPL něco posílat!

Užitečné? ano4 ne0
Nahlásit zneužití
Libor Petrů
6.2.2017
*
*
*
*
*

Sobotní závozy nefungují i když si za ně dodavatelé PŘIPLÁCEJÍ!!!!! Kdo můžete zvolte jiné dopravce a PPL se vyhněte velkým obloukem. Libor Petrů

Užitečné? ano3 ne1
Nahlásit zneužití
Markéta Šornerová
30.1.2017
*
*
*
*
*

Minulý týden mi opět přivezli balík a pan řidič byl neuvěřitelně ochotný přesný. Už ráno psal sms s casem, ktery dodrzel na vybornou. Velkou krabici s počítačem mi vynesl až domů. Opravdu maximální spokojenost.

Užitečné? ano3 ne3
Nahlásit zneužití
alenka21
25.1.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, bohužel musím souhlasil balík už mi doručují třetí den. A ty výmluvy co mají to je nehorázná drzost. Už nikdy více služby PPL

Užitečné? ano3 ne0
Nahlásit zneužití
Přidat hodnocení
  • K Borovému 99
  • Říčany - Jažlovice
  • 251 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0020:00
  • Út 10:0020:00
  • St 10:0020:00
  • Čt 10:0020:00
  • 10:0020:00
  • Máme právě otevřeno