Hodnocení firmy PPL CZ

*
*
*
*
*
182 hodnocení
petruska.pibylovic
23.8.2016
*
*
*
*
*

Pardubice- Včera večer mi přišel e-mail že mi zítra doručí zásilku v rozmezí 8 až 18:00. Už několikrát se mi stalo že Pan řidič ani nenapsal sms ani nezavolal... jen prostě přišel... tak tentokrát jsem od 9:00 do 18:00 byla na místě doručení k zastižení! žádná zpráva ani tentokrát žádná odezva infolinky... na infolinku se prostě nikdy nepodaří dovolat ,ani nezkoušejte... příště když bude jiná možnost dopravy určitě si vyberu tu druhou! :(

Užitečné? ano2 ne0
Nahlásit zneužití
petr.rou
11.8.2016
*
*
*
*
*

Objednal jsem si ledničku protože stará jež nebyla na dnešní dobu nic moc , bezvadné bylo i jednání e-shopu který ihned odeslal zásilku a potom přišel horor s PPL ráno volá řidič odpoledne po obědě jsem u vás to byla lež , další problém řidič vůbec nepřijel a dovolat se mu nedalo ,úmyslně nezvedal mobil , po několika hovorech na jejich linku se nic nedalo zjistit ani se nedalo dovolat na jejich depo v Říčanech u Prahy tedy pro Středočeský kraj a Prahu ,po hromadě slibů a nesmyslných výmluvách ,že doručení není garantováno apod. ,večer omluva ,prý se nevešla do auta ,oni tak velká nemají samozřejmě lež , další věc ráno měl od nich někdo volat a zjednat nápravu to se nestalo ,po další vlně telefonátů volala a pohrození ředitelem volala dispečerka ,prý defekt na voze později jsem zjistil ,že to byla lež ,ono se jim sem zkrátka nechtělo to je celé neměly jsem cestu s jinou zásilkou ,to jsem ,ale ji umyl ,že se mi zkazí spousta jídla a budu to chtít od ní zaplatit ,pak asi za 2 hodiny přijelo auto extra z Říčan depa 31 a řidič se zase vymlouval , že to není jeho rajon ,v obale byla díra to jsem jim tam napsal na ten papír řidič nic napsat nechtěl ,hlavně peníze a číslo op podpis a pryč. To je jednání PPL pokud bych si mohl příště vybrat raději Českou poštu na tu je mnohem vyšší spolehlivost a možnost dohody PPL je předražená a nespolehlivá .

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
hazbanova
9.8.2016
*
*
*
*
*

Poslala jsem balíček přes PPL. Pracovníky společnosti nějakým způsobem špatně polepili štítky. Pro paní do Mostu dorazil balíček s jiním obsahem než jsem odeslala . Ukázalo se že můj balíček dorazil do Božkovic pro úplné cizí paní. A balíček který dorazil do Mostu správně patřil do Božkovic. Jsou to již tři pracovní dní a chybu PPL pořád ne vyřešila. Nejdřív vinu házeli na nás, a teď jenom sliby jak to napraví..a neděje se nic

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
nordic.cr
6.8.2016
*
*
*
*
*

Celé 2 hodiny je člověk doma aby stihl zásilku v doručovací čas, po půl hodině si musí zavolat, kde je aby následně dostal odpověď "za chvíli jsem tam" za dalších 20 minut, skoro hodinu po doručovacím čase je zásilka v ruce no alespoň jsem ji dostal, ne jako dnes, kdy měla přijet, řidič sice přijel ani se neobtěžuje zavolat a ještě k tomu promiňte, zapomněl jsem balík asi v depu, konec....

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
jmth
4.8.2016
*
*
*
*
*

Vecerni dodani. Ten den rano mi vola PPL: "Muzeme bud dnes ve 3 nebo vam tady balik schovame a dovezeme ho jako vecerni dodani az budeme mit ridice, to je mozna tak za tyden, spis dyl." Rikam, co se da delat, vratim se z prace na tu treti, kdyz to jinak nejde. Jdu do prace. Za pul hodiny vola ridic PPL: "Dobry den, ja mam u vas od kolegu poznamku ze jste cely doma takze za hodinku tam u vas budu s tim balikem, jo? Prijde vam smska ze to bude doruceno vecer, tak to ignorujte, jo?" Idioti.

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
kucerova.mar
1.8.2016
*
*
*
*
*

Bohužel moje zkušenost s PPL je špatná. Řidič Horváth je nespolehlivý a zřejmě i lže, protože tvrdí, že vás nezastihl, přitom nemá žádný důkaz, ani zpráva o pokus o doručení ani telefon, nic a to jsem se s ním předem o telefonu domlouvala. Ovšem to je jeden člověk, ale co je na firmě obzvlášť zarážející je, že pokud se snažíte napravit nedostatky v doručení, zjistíte, že firma má jediný kontaktní telefon a ten je zpoplatněný zvláštní sazbou. Už nikdy víc tyhle zlatokopy.

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
luqueone
27.7.2016
*
*
*
*
*

Nechal jsem si zaslat větší zásilku, platba proběhla předem, hodnota asi 25tisíc. Nejen, že odesílatel s nimi domlouval termín doručení až v době mé dovolené abych bez problémů převzal, termín samozřejmě nedodrželi. Tak prostě zásilku doručili aniž by mi před příjezdem zavolali a mohl bych to pořešit. Takže přijeli, vyložili zboži a nechali zásilku před domem na ulici! Zásilku v hodnotě 25 nechali ležět na ulici! Nebýt pohotové reakce mého 70letého souseda, který mi okamžitě volal když to viděl, tak by tam zboží asi leželo celý den a co by se s ním dělo radši nechci vědět. Po reklamaci mi bylo sděleno, že se mi řidič pokoušel dovolat - nevím kam volal, asi z otevřeného okna auta, protože žádný zmeškaný hovor jsem neměl.

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
Jane.kopecka95
26.7.2016
*
*
*
*
*

Přišel mi email s informacemi kde budou dorucovat balík.. Tam bylo spatne PSČ tak jsem hned volala na uvedené číslo, ze se někde stala chyba. Paní mě ujistila, že chybu opravila a následující pracovni den mi budou balík dorucovat. Když mi ale další den volal zase někdo jiny tak mi chce balík zase dorucovat na špatne PSČ.. Takže odloženo.. Ano, člověk děla chyby, ale proto jsem je na to upozornila. Priste ceska pošta. Nebudu někomu platit takové peníze za neschopnost.

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
p.18
22.7.2016
*
*
*
*
*

Banda amatérů, podobný přístup a jednání sem ještě nezažil, nevěřil sem že to někdy řeknu, ale zlatá Česká pošta..

Užitečné? ano1 ne0
Nahlásit zneužití
nakitka
19.7.2016
*
*
*
*
*

mojí zásilku naložej na špatné auto, nikomu to neni divné že jim ke konci šichty zbyl balík a ani se mi neobtěžujou zavolat! To byla poslední spolupráce s váma a svojim známím určitě doporučovat nebudu! Mám na práci spousty jiných věcí než čekat a pak se pídit po vaší neschopnosti. Jo a při zavolani mi pani sdělila že zasilak byla na špatnym autě a že dnes už mi ji nema kdo doručit a že to dá na zítra.. No to jsem na ně zvědavá.

Užitečné? ano0 ne0
Nahlásit zneužití
Přidat hodnocení
  • K Borovému 99
  • Říčany - Jažlovice
  • 251 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 10:0020:00
  • Út 10:0020:00
  • St 10:0020:00
  • Čt 10:0020:00
  • 10:0020:00
  • Máme právě otevřeno