Hodnocení firmy PPL CZ

*
*
*
*
*
531 hodnocení
silverangel
18.1.2018
*
*
*
*
*

V poslední době se velmi zhoršili! Nechodí avíza večer před doručením, nenačítají se jim odeslané požadavky na změnu doručení nebo je řidič nebo depo vůbec neakceptují, svévolně ukládají na řidičem vybraný parcel shop. Řidič vám nezavolá jen zvoní, čekala jsem na zásilku dvakrát a nikdo nezvonil, řidič samozřejmě tvrdí, že zvonil...na infolince se ničeho nedoberete. Navíc v naší lokalitě jezdí velmi nepříjemný arogantní řidič. Brát si tři dny dovolenou na to aby mi PPL doručilo balík je trochu moc, nebo nabídnou abych si to sama odnesla ze skladu z Malešic opravdu výborný vtip. Gratuluji PPL k takto profesionální službě! I česká pošta je kvalitnější!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
Markéta
17.1.2018
*
*
*
*
*

Za mě doposud spokojenost. Vždy poslali Sms v kolik hodin balík doručí s dvou hodinovým oken. Pokaždé přijeli-předali, žádná arogance nic takového. Dokonce jak jsem byla těhotná a kupovala kočar tak pán řidič byl tak ochotný že sám od sebe mi těžký balík odnesl až domů. Takže za mě rozhodně PPL. Doufám že budu ještě dlouho spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne4
hanzal76
17.1.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den , dnes znovu spolupráce s PPL .Hrůza děs!!!!!!!! Při změně doručovací adresy přes jejich formulář nefunguje komunikace na depu , tak že balík jsem znovu nedostal , řidič telefon nebere . Nevím kolik lidí si ještě a hlavně kam musí stěžovat aby se ve firmě PPL něco stalo k lepšímu. Po zkušenostech už budu radši kupovat tam kde maji jako dopravce Českou poštu . Majitel firmy PPL by se měl nad sebou zamyslet !!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
Nobie
16.1.2018
*
*
*
*
*

Zajímavé je, jak lžou takovým způsobem, že už si ani nepamatují, co komu nalhali. Mě tvrdí, jak tu řidič byl a já nebyla doma, druhá pak tvrdí, že mi vlastně balíček vůbec ještě nedoručovali a prodejci sdělí, že moje telefonní číslo, na které mi chodili sms o tom, jak bude zásilka doručována, vlastně neexistuje. Jsou to lháři a nemakačenka!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne2
Ivan Blažek
16.1.2018
*
*
*
*
*

Hrůza děs....arogance, blbost řidičů nepopsatelná, na infolince se pouze a jen vymlouvají......PPL se dostavá na stejnou úroveň jako Česká Pošta....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
michala.tumova
12.1.2018
*
*
*
*
*

ANI JEDNO doručení balíku neproběhlo NIKDY úplně hladce v pořádku. Buď jsem "nebyla zastižena" (stalo se asi třikrát), nebo doručovali jinou adresu, než jsem žádala (stalo se dvakrát). Horšího dopravce jsem nezažila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne4
Nespokojená
12.1.2018
*
*
*
*
*

14.12 měl být doručován balík-jak jinak vánoční dárek, po špatných zkušenostech jsem si dala zaslat jen do ParcelShopu, že s tím už přece nebudou mít problémy (při doručení na adresu řidič stejně jak všichni píšou nevolá, nezvoní, nepošle sms, nepřijde, nebo bez souhlasu doručí balík přímo do ParcelShopu, ale ne nejbližšího mému bydlišti, ale do několik kilometrů vzdáleného). A to tedy že problém byl! Dva dny se nikdo neozval, tak jsem psala, bez reakce, volala, pán bez omluvy pouze sdělil, že to tam zadá aby doručili druhý den, druhý den zase nic, znovu volám, opět bez omluvy či vysvětlení jen že to doručí další den, znovu stejný scénář, znovu volám, že pán tam dá stížnost a že už určitě druhý den doručí, což bylo v pátek před Vánoci. Tak říkám že si to klidně vyzvednu v DEPU, i když je na druhé straně města, a pán že nee, že to není dobrý nápad, že mi to určitě doručí. A co se stalo? Hádejte :-) Opět nic, bez omluvy, na reklamaci nereagovali, mezi svátky první arogantní reakce emailem, bez omluvy, bez vysvětlení, pouze suché výmluvy, že oni za škodu způsobenou zpožděním balíku neodpovídají (což není pravda!) a že reklamaci nemám právo dávat, že to může jen odesílatel. A že mají spoustu spokojených zákazníků :-D :-D tak to mě pobavilo úplně nejvíce :-) objednávku jsem zrušila u e-shopu a jim napsala, ať si balík již nechají, že po Vánocích je mi už k ničemu a div se světe, jak jinak-udělali opak a balík 3.1 do ParcelShopu doručili :-D NIKDY V ŽIVOTĚ už přes ně nic nepošlu! Zlatá Česká pošta, druhý den balík vždy v ruce, skvělé DPD i GEIS! Když obchod nabízí dopravu jen PPL, napíšu email o zkušenosti s PPL a ať mi to pošlou poštou a naštěstí vždy vyhoví. Doporučuji tento postup i Vám ostatním, možná pak PPL i e-shopy konečně pochopí, že žijí z nás a tak se k nám mají i chovat!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne3
11.1.2018
*
*
*
*
*

PPL přijalo balík 21.11. Všiml jsem si, že je chyba v doručovací adrese, ihned jsem ji telefonicky opravil. Systém PPL jsem tím zřejmě uvrhl do chaosu, protože zásilka nebyla nikdy doručena. Dle sledování seděla několik týdnů na Depu, moje požadavky na doručení byly zcela neúspešné. 28.12. se balík vrátil odesílateli s tím, že "nebyl vyzvednut". Jak může být nevyzvednuto něco, co vám mají doručit do rukou a ani se o to nepokusili? To nám zůstane záhadou. Objednat si vánoční dárek s měsíčním předstihem u PPL opravdu nestačí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne3
Nobie
11.1.2018
*
*
*
*
*

MURTINGER - nejhorší člověk, lhář, nemakačenko a nevychovanec, co se vám vysměje, když máte zlomenou nohu! Nikdy nedoručuje balíčky. Už jsem jich několik reklamovala. Bohužel jsem udělala chybu a nezkontrovala si kurýra a platím za to. Jelikož čekám na doručení, které se nikdy neuskuteční. Tahle společnost by měla skončit. Neexistuje horší a nekvalitnější společnost než je tato. Nic tady nefunguje. Balíčky objednané později než ten, který mi mají oni doručovat, už mám dávno doma! Tahle společnost absolutně nefunguje!!! Nechápu, jak je možné, že už dávno nezkrachovala a o to víc nechápu, že s ní nějaká společnost vůbec spolupracuje. Musejí jít asi tak dolu s cenami, že je to nereálné a pak je to v nefungování vidět.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne4
Lucie
11.1.2018
*
*
*
*
*

Za mě absolutně super, vždycky jsem byla spokojena a zboží dostala v termínu, který mi předem napsali. (Praha - nevím, jak je to jinde)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne7
Přidat hodnocení
  • K Borovému 99
  • Říčany - Jažlovice
  • 251 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0020:00
  • Út 10:0020:00
  • St 10:0020:00
  • Čt 10:0020:00
  • 10:0020:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce